<- Tillbaka till Historik

Visning 23:35 (2010)

Teater Iris hade urpremiär på Visning 23:35 den 7 april 2010 på Kulturstudion.

Joakim och Monika vill byta sin fräscha 7-rummare mot en 1:a var som helst. En sen kväll följer en taxichaufför med Monika för att ta en titt på lägenheten. Han dras ofrivilligt in i ett absurt relationsdrama med oviss utgång. Visning 23:35 är en pjäs om längtan efter det där som är lite lite bättre när det man har är mycket mycket sämre.

Regi & Manus:
Patrik Bergner
 
Skådespelare:  
Frida Liljevall (Monika)
Björn Holmér (Joakim)
Anders Menzinsky (Chaffisen)

Pressbilder

x

Frida Liljevall

Frida Liljevall har frilansat som skådespelare sedan 2007, samma år som hon grundade och blev konstnärlig ledare för Teater Iris. Hon är utbildad vid Kulturama samt The Lee Strasberg Theatre Institute i New York.

Frida har spelat revy, barnteater, komedi och drama. Hon har bl.a. spelat horror ghost i onlinekultspelet Hotel 626 som vann pris i Cannes 2009. Hon har spelat Nonno i "Mio min Mio", Andres Lokkos fru Aina i "Drömmen om Herrön" och Viola i "Trettondagsafton".

2013 spelade Frida bl.a. Kattis i "Efter Passionen" i regi av Mathias Lafolie. 2014 är Frida aktuell i "Bad News" som är en del av en kortfilmsantologi, producerad av Njuta Films/Intrig Film. Frida arbetar även som framförande-coach för professionella talare.

frida@teateriris.com

Tel. 073-913 48 67

Följ oss i sociala media:   Instagram